Wonen 2017

http://acorncentre.co.uk/wp-json/oembed/1.0/embed?url=https://acorncentre.co.uk/events/healthy-lifestyles-team/ H Tozeur ét event voor iedereen met (ver)bouw- en renovatieplannen   purchase cytotec online én een hart voor hout

http://harbutlawcottages.co.uk/contact/ Op zoek naar ideeën om te (ver)bouwen, te renoveren of je woning opnieuw in te richten? Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Ben je gek op hout en natuurlijke materialen?

Van 28 januari tot 5 februari 2017 kan je hiervoor terecht in de Nekkerhal in Mechelen tijdens de vernieuwde editie van Wonen. Je ontdekt er de laatste trends, de nieuwste technieken en krijgt er hartig bouwadvies.

Met een gloednieuwe look en inhoud wordt Wonen het niet te missen rendez-vous voor iedereen met (ver)bouw- en renovatieplannen en een hart voor hout.

Op Wonen kan je je 9 dagen lang bij meer dan 250 exposanten laten verleiden door slimme domotica, trendy keukens en badkamers, energiezuinige bouwprocédés, nieuwe bouwmaterialen, stemmige verlichting, uitgebreide interieurcollecties … en tegelijk persoonlijk advies krijgen.

In het hart van Wonen bevindt zich de Hout & Habitat-zone met houtskelet- en houtmassiefbouw, constructiehout, binnen- en buitenschrijnwerk, parket, trappen, deuren… Maar evengoed sauna’s, onderhouds- en beschermingsproducten, garagepoorten en pelletkachels.

Je vindt op Wonen niet alleen alle bouwmaterialen, -producten en -technieken, maar ook de vakmensen en specialisten die ze kunnen installeren. Van bakstenen, hout, parket tot trappen, badkamers, keukens over verwarming en elektrische installaties …

Na je bezoek ga je steevast naar huis met tonnen inspiratie en tips om meteen in de praktijk om te zetten.

Een volledige exposantenlijst vind je op www.wonen.eu.

Bouwunie & Houtinfobois

Gratis professioneel advies en infosessies

Op zoek naar hartig bouwadvies? Wonen helpt je hierbij,  want bouwen of verbouwen is complex. De wetgeving verandert, energienormen verstrengen, technieken en materialen worden steeds performanter … Specialisten staan klaar om je gratis wegwijs te maken.

Wie op zoek is naar advies en informatie, kan terecht op de adviesstanden van de Bouwunie en Houtinfobois.

Naast persoonlijke adviessessies worden er op Wonen ook verschillende infosessies georganiseerd. Zo organiseert Houtinfobois er een aantal over hout en houttoepassingen.

Voor al je vragen kan je via www.wonen.eu een afspraak maken met de specialist van je keuze, die je 20 minuten lang gratis persoonlijk advies geeft. Vanaf 15 december 2016 gaat de afspraakmodule online.
Extra: Open-Houtbouw-Dag op zondag 12 februari

Een week na Wonen vindt de Open-Houtbouw-Dag plaats. Op zondag 12 februari kan je op diverse in Vlaanderen, woningen en/of werven gaan bekijken van bouwbedrijven die gespecialiseerd zijn in houtskeletbouw en houtmassiefbouw. Je wordt er verwelkomd door professionelen en kan er terecht met al je vragen over bouwen met hout.

De volledige lijst met de te bezoeken woningen en werven vind je later op www.wonen.eu. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich hiervoor nog inschrijven op de stand van de Open-Houtbouw-Dag.

Nocturne op vrijdag 3 februari

Op vrijdagavond 3 februari kan je Wonen bezoeken van 18 tot 22u. Je kan er met een drankje en een hapje genieten van het uitgebreide aanbod.

Praktische informatie

Waar en wanneer:
Nekkerhal – Brussels North, Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen
Van zaterdag 28 januari tot en met zondag 5 februari 2017

Openingsuren:
Week: 13u – 18u00
Weekend: 11u – 18u00
(met gratis kinderopvang in het weekend)
Nocturne op vrijdag 3 februari van 13u – 22u00

Toegangsprijs:
Volwassenen: € 10  (€ 7 in VVK online)
Kinderen tot 12 jaar: gratis (indien vergezeld van ouders)