Vetrabo: ruim 30 jaar ervaring in traditionele woningbouw

order priligy priligy De eisen voor energiezuinig wonen worden steeds strikter. En dat terwijl een woning bouwen alleen al vaak voor de nodige stress zorgt. Niet zo voor wie voor Vetrabo kiest. Bij Vetrabo in Sint-Gillis-Waas heeft men een hart voor bouwen omdat bouwen hen in het bloed zit. 

 

Drie generaties van de familie Van Eetvelde staan ondertussen voor meer dan 30 jaar ervaring in traditionele woningbouw. Vetrabo woningbouw realiseert jaarlijks een 40-tal woningen en heeft zo reeds meer dan honderden tevreden klanten in zowel het Waasland, Zeeuws-Vlaanderen als in het Antwerpse. Zo is Vetrabo woningbouw een echt begrip geworden.

buy Misoprostol online canada Tevreden klanten

Zaakvoerders Ronny Van Eetvelde en Tony Durinck: “In al die jaren hebben we intussen honderden gezinnen zien opgroeien in onze woningen. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat onze woningen ‘bestand zijn voor het leven’. Je kan het dus gerust van ons aannemen; een Vetrabo woning kan alles aan wat het leven brengt.”

Sinds 1999 huist Vetrabo in de KMO-zone Kluizenmolen in Sint-Gillis-Waas, vlak naast de E34/A11, goed zichtbaar en gemakkelijk bereikbaar via de parallelweg. Onlangs werd ook de showroom volledig vernieuwd tot een ruime en lichte ruimte waar de klant kan rekenen op een vriendelijk onthaal en een professionele begeleiding.

http://humanesmarts.org/smarts-farm-at-the-orchard/ Individuele benadering

Ronny Van Eetvelde: “Elke klant wordt individueel benaderd en elke woning wordt ontworpen volgens de persoonlijke behoeften en wensen van die klant. Daarom is het zo belangrijk dat we elkaar goed aanvoelen.”

“Dat kan alleen met een persoonlijke aanpak gecombineerd met een hoogwaardig professionalisme voor het ontwerpen en realiseren van een nieuwbouwwoning.”

Bij Vetrabo maken ze werk van de gesprekken met nieuwe klanten. Bouwen is heel persoonlijk en dus is het noodzakelijk dat men weet wat de klant verlangt van zijn/haar woning.

“Maar het is ook belangrijk om te weten wat de gemeente verwacht, wat er mag en niet mag op een bepaald stuk grond of in een bepaalde zone. Wij vragen daarom altijd om even bij de gemeentediensten of ruimtelijke ordening binnen te springen om de voorschriften voor de gewenste bouwgrond op te vragen zodat we onmiddellijk van start kunnen gaan met bespreken, denken, tekenen, ontwerpen… en uiteindelijk het bouwen van iemand zijn droomhuis”, aldus Van Eetvelde.

“Met aandacht voor ruimtelijke ordening bouwt Vetrabo naast haar woningen op maat ook projectwoningen. Low-budget is verkeerd uitgedrukt want kwaliteit blijft onze nummer één! We kopen enkel betaalbare gronden, mede hierdoor houden we de algemene totaalprijs van onze projectwoningen betaalbaar. Lezers die afbraakpanden of kleine bouwgronden voor verkoop bezitten, kunnen dus bij Vetrabo terecht met hun eigendom.”

Energiezuinig bouwen

De tijden veranderen en tegenwoordig worden aan nieuwbouwwoningen steeds strengere eisen gesteld. Vooral dan op vlak van energie. Bij Vetrabo staan bouwkundig ingenieurs ter beschikking die samen met de architect een oplossing bieden aan alle specifieke noden en behoeften die een moderne woning vereist.

Energiezuinig bouwen is de toekomst. “We zijn er dan ook fier op één van de eerste BEN-voorlopers te zijn en we hebben tot vandaag reeds verschillende BEN-woningen gerealiseerd.”

Tegen 2021 moeten alle nieuwe gebouwen bijna-energieneutraal (BEN) zijn. De dichtbij nul liggende of zeer lage hoeveelheid energie die is vereist, dient in zeer aanzienlijke mate te worden geleverd uit hernieuwbare bronnen, en dient energie die ter plaatse of dichtbij uit hernieuwbare bronnen wordt geproduceerd te bevatten.

Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze erg weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, haalt men dus hoofdzakelijk uit groene energiebronnen.

Kijkwoning

Vetrabo heeft op tal van plaatsen woonprojecten. Voor meer info hieromtrent, kan men steeds op de website terecht www.vetrabo.be

In de Callamerenstraat in Kallo bouwt Vetrabo momenteel aan een nieuwbouwwoning in een nieuwe residentiële verkaveling. Hiervan start de afwerkingsfase kortelings. Bedoeling is om deze woning als kijkwoning te laten fungeren. Geïnteresseerden kunnen vanaf heden dan ook de bouwwerkzaamheden opvolgen.

 

VETRABO Woningbouw

Kluizenhof 27

9170 St.-Gillis-Waas

Tel: 03/727 12 50

Email: info@vetrabo.be

www.vetrabo.be

Openingsuren: Maandag t/m vrijdag van 9u tot 12u en van 13u.30 tot 18 uur