Tweede netwerkevent Wase Vastgoedmakelaars

Midden in een prachtige omgeving verwelkomden Het Immoblad en Immoscoop tientallen vastgoedmakelaars voor het 2’de netwerkevent.

Als locatie werd voor QC Stables in de Beeldstraat gekozen. QC staat voor Quality and Confidence, kwaliteit en vertrouwen en dat is ook het hoogste streefdoel van Het Immoblad en Immoscoop.

Tineke Thys, zaakvoerder van Het Immoblad, maakte in haar welkomstwoord een balans op van een jaar samenwerking met Immoscoop, dé online-etalage met het meest recente woningaanbod uit vastgoedland.

Unieke samenwerking

“Zowel Het Immoblad als de initiatiefnemers van Immoscoop blikken tevreden terug op de voorbije twaalf maanden”, aldus Tineke. “Voor de printversie van de immo-aankondigingen besliste Immoscoop intens samen te werken met Het Immoblad, de referentie van het vastgoedaanbod in printversie . Maandelijks verschijnt er een Immoscoopkrant, geïntegreerd in Het Immoblad, waarin alle makelaarsaanbod die in het Bigbang-verhaal zijn gestapt kunnen adverteren onder de vorm van zoekertjes, uniform zoals de website van Immoscoop, zonder logo’s maar eenvoudig gerangschikt op gemeente en op prijs. En de reacties zijn zonder meer érg positief. De Immoscoopkrant met zijn 10 a 12 pagina’s extra is een meerwaarde voor Het Immoblad én de vastgoedmakelaar. Hoe meer aanbod in de etalage, hoe meer bezoekers in de winkel.”

 

Record aantal bezoekers

Immoscoop heeft momenteel tussen de 50.000 en 60.000 bezoekers per dag en blijft daarmee de ene verbluffende statistiek op de andere stapelen. Woordvoerder Wim Peleman: “In januari 2019 behaalde het twee jaar jonge vastgoedportaal maar liefst 1,47 miljoen bezoekers. Per dag zijn dit ongeveer 50.000 à 60.000 bezoekers, een nieuw record in de geschiedenis van de coöperatie.”

“In totaal waren er meer dan 11 miljoen paginaweergaves en zijn het aantal aanvragen en kliks respectievelijk naar de coöperanten met gemiddeld 20 a 25% gestegen”, aldus Peleman.

“Er staat dus momenteel nog steeds geen rem op het succes; meer dan 360 erkende vastgoedmakelaars zijn ondertussen aangesloten, gezamelijk goed voor meer dan 560 vastgoedkantoren