Topsprekers delen kennis op gratis investeringsevent

Topsprekers delen kennis op gratis investeringsevent

Over beleggen en vastgoed doet nogal wat onzin de ronde. Toch stijgt de interesse in huidige tijden van lage intrestvoeten. De vraag naar objectieve informatie is dan ook groot. Investevents bundelt de kennis van drie onafhankelijke deskundigen op een gratis informatieavond in Sint-Niklaas. Zo krijgt u op donderdagavond 26 april in Hotel Serwir onder meer beleggingsadvies van Paul D’Hoore, bekend financieel journalist, en notariële tips.
Meer rendement met Paul D’Hoore
Headliner Paul D’Hoore is niet alleen bekend als financieel journalist voor VTM Nieuws maar ook als auteur van bestsellers zoals ‘De 10 Beurswetten’ en ‘De 100 Kapitale Vragen’. Hij bijt de spits af op dit tweede investeringsevent. D’Hoore beantwoordt de prangende vraag ”Hoe vandaag rendement halen met uw spaargeld”.
Waarschuwing: hoge concentratie nuttige kennis
U bent maar beter gewaarschuwd: een hoge concentratie nuttige kennis zal zich die avond in Sint-Niklaas onder het publiek verspreiden. Nog twee andere deskundigen delen kort en krachtig hun expertise. Dit concept van informatieavonden slaat aan, zo bleek na een eerdere ‘investevent’ in Boortmeerbeek.
3 topsprekers, 1 informatieavond
Na Paul D’Hoore biedt Celine Janssens, executive partner van het schatting- en studiebureau voor vastgoed Stadim, een realistische kijk op de vastgoedmarkt en blikt vooruit. Stadim is gespecialiseerd in objectieve waardebepaling van vastgoed en is onder andere verantwoordelijk voor de gerenommeerde Vastgoedgids (Trends, De Tijd).
Notaris Ann-Michèle D’hoore (geen familie van, nvdr) is de derde spreker. Haar juridische tips over fiscaal vriendelijk aankopen van vastgoed sluiten het informatieve drieluik af. Gesplitste aankoop en vruchtgebruik hebben geen geheimen meer na deze uiteenzetting.
Al uw vragen beantwoord
En dan is het ùw beurt. Tijd voor alles wat u al altijd over beleggingen en vastgoed wou weten, maar nog niet eerder kon vragen. Vragen uit het publiek zijn immers welkom.
Vastgoedontwikkelaar Brody stelt tenslotte een aantal vastgoedprojecten in het Waasland voor, voor diegenen die op zoek zijn naar concrete beleggingsmogelijkheden. Op de receptie kan u nog wat napraten en –wie weet- dé gouden beleggerstip bemachtigen.
Deelname is gratis, graag vooraf inschrijven via www.investevents.be.
Wat? Gratis investeringsavond
Waar? Hotel Serwir, Koningin Astridlaan 57, 9100 Sint-Niklaas
Wanneer? Donderdag 26 april 2018, 19-21 u.