Thuiskomen in Prosper Park in hartje Beveren

Met 53 appartementen belooft het gloednieuwe woonproject Prosper Park een ontmoetingsplek te worden waar bewoners kunnen genieten van een rustige, groene omgeving en tegelijk ook van de levendigheid van een dynamische gemeente.

 

Begin november gaan de werkzaamheden in de Prosper Van Raemdonckstraat in Beveren van start. In samenwerking met aannemer Jos  Dejongh en via de bemiddeling van Walls Vastgoedmakelaars worden hier 18 éénslaapkamerappartementen, 33 tweeslaapkamerappartementen en ook twee appartementen met drie slaapkamers opgetrokken.

Oase van rust

Residentie Prosper Park wordt ongetwijfeld een oase van rust middenin een levendige omgeving. Ideaal dus voor wie op zoek is naar een combinatie van natuur en een bruisende gemeente.

Winkels, supermarkten, horeca-gelegenheden, een rijk en gevarieerd cultuuraanbod, sport-, sociale- en onderwijsinstellingen, het is hier allemaal op wandelafstand bereikbaar.

De gemeente is ook vlot bereikbaar, met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. De E17, de E34 en de Waaslandhaven zijn met de auto slechts 10 tot 15 minuten van het centrum verwijderd.

En dan zijn er nog de jaarlijkse Beverse Feesten, de voetbalclub Waasland-Beveren, enz.

Natuurliefhebbers kunnen dan weer terecht in de vele natuurgebieden en parken in de omgeving zoals de Grote Geule, het park Hof Ter Saksen, enz. Geen gebrek aan groen in Beveren.

Het valt niet te ontkennen: Beveren heeft heel wat troeven waardoor het er aantrekkelijk wonen is.

Keuze voor afwerking

In residentie Prosper Park beschikken alle appartementen over een ruim terras of op het gelijkvloers over een ruime tuin. De flats zijn uitgerust met zonnepanelen en de koper kan in overleg met de bouwheer keuzes maken over de materialen die gebruikt worden bij de afwerking van zijn of haar appartement.

De ontwikkelaar doet er alles aan om samen met de koper zijn/haar droomwoning te realiseren. Bovendien heeft men de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats, al dan niet met een individuele berging en alles bereikbaar via een lift. Vermits de autostaanplaatsen ondergronds zijn, wordt het groene uitzicht niet verstoord.

Verder zijn er een gemeenschappelijke fietsenstalling en een afvalbergruimte voorzien.

Een voorbeeld van een appartement. Unit 0.5 bestaat uit een inkomhal, een woonkamer met ingerichte open keuken, een berging, een apart toilet, badkamer, één slaapkamer, een terras en tuin.

Voor jong en oud

Wilt u een aantrekkelijke, moderne woning voor uzelf, uw gezin, of een interessante investering in een gezellige buurt voor jong en oud? Dan bent u van harte welkom in Prosper Park, een fantastisch nieuwbouwproject in het centrum van Beveren.

Zoals gezegd heeft men de keuze uit appartementen met één tot drie slaapkamers. Elk appartement wordt gekenmerkt door een hoge afwerkingsgraad en een praktische indeling voor maximaal comfort.

Contacteer het vastgoedkantoor Walls Vastgoedmakelaars voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak: Yzerhand 2, Beveren. Open op dinsdag van 11u. tot 15u. en donderdag van 15u. tot 19u. Of op afspraak via 03/233.33.00 of via info@walls.be.

Prosper Park is dé plek waar iedereen thuiskomt.

Meer info op www.prosperpark.be