’t Fineer, dé gloednieuwe en toffe woonbuurt in Sint-Niklaas

buy Lyrica online europe Hooguit 500 meter van het station van Sint-Niklaas verrijzen weldra 14 woningen, 3 poortwoningen en 40 appartementen op ’t Fineer, een gloednieuwe woonerf tussen de Truweelstraat de Van Naemenstraat.

“Woonerf ’t Fineer wordt zonder meer een gezellige buurt op mensenmaat”, zegt Sven Potvin, directeur van vastgoedmakelaar Quares Sint-Niklaas dat instaat voor de verkoop van de woningen en appartementen.

“Projectontwikkelaar Revive heeft er voor gekozen om de omgeving zo groen mogelijk te maken, waardoor men als bewoner het gevoel krijgt midden in de stad ‘op de buiten’ te wonen. Het wordt echt een toffe woonbuurt.”

Het woonerf komt op de site van de vroegere houtzagerij Koklenberg, in het hart van Sint-Niklaas.

“De unieke ligging is één van de vele troeven”, weet Potvin. “Het station van Sint- Niklaas en het bioscoopcomplex Siniscoop liggen op nog geen vijfhonderd meter afstand en ook de Grote Markt en het winkelcentrum zijn vlakbij. Met de auto is er een vlotte verbinding naar de E17. Kortom, een centraal gelegen, rustige en groene woonbuurt die zich richt op een breed publiek.”

Vastgoedmakelaar Quares staat in voor de verkoop van de zeventien duurzame woningen en veertig appartementen in het kleinschalige project in de Elisabethwijk.

 

where to buy modafinil uk reddit Praktische indeling

Sven Potvin: “De woningen met bewoonbare oppervlakten van 144 tot 164 m2 en tuinen van 63 tot 74 m2 tellen drie of vier slaapkamers. Elke woning heeft een aantrekkelijke en praktische indeling zodat iedereen er zich echt thuis kan voelen. De woningen worden aangevuld met veertig gezellige appartementen met bewoonbare oppervlakten van 49 tot 125 m2. De terrassen zijn op het zuiden gericht en zijn van 8 tot 14 m2 groot. Alle appartementen beschikken over één tot drie slaapkamers.”

Bij de ontwikkeling van het woonproject werd bewust gekozen voor milieuvriendelijke en technologische energieoplossingen. Warmtepompen zetten er de toon wat zorgt voor een zeer laag E-peil van max. E50 voor de woningen en max. E45 voor de appartementen. Elke woning wordt BEN Ready opgeleverd. Bijna Energie Neutraal betekent dat de woning mits het plaatsen van zonnepanelen, kan voldoen aan de energienormen van 2021. Wonen op ’t Fineer is dus ook een slimme investering in de toekomst.

 

buy cytotec over the counter Toekomstgericht

“De meerwaarde van een woning zit inderdaad reeds gebeiteld voor de toekomst”, gaat Potvin verder. “ReVive’s ervaring in duurzaam bouwen leidt tot een daling van de energiekosten tot 85%. Want minder uitgeven aan energie is meer kunnen uitgeven aan de leuke dingen in het leven.”

’t Fineer is ook geen traditioneel nieuwbouwproject. Door het gebruik van houten gevels, die afgewisseld worden met leien, grijpt CAAN architecten naar een waaier aan moderne en duurzame looks.

Buro Groen staat in voor de aanleg van de parkzone. De woningen en appartementen onderscheiden zich heel sterk van elkaar door een verschil in interieur en onderverdeling van de kamers.

 

http://mattmcguire.ca/s:/youtube.com/embed/LfTobJGuNcw Hoog afwerkingsniveau

Sven Potvin: “Op die manier vindt iedereen precies wat bij hem of haar past. De unieke woningen en gezellige appartementen op ’t Fineer zijn allemaal tot in de puntjes afgewerkt. Alle woonentiteiten worden instapklaar afgeleverd en er is keuze uit zowel halfopen als gesloten bebouwing.”

“Het afwerkingsniveau is hoog: een goed uitgeruste keuken en badkamer, geluidsarme liften, en verder hebben alle woonunits ook een hoge akoestische performantie en zijn ze dankzij een doorgedreven isolatie en warmtepompen zoals gezegd zeer energievriendelijk. De woningen zijn trouwens voorzien van vloerverwarming.”

 

Vanaf 150.000 euro

De prijzen voor een woning in ’t Fineer gaan van 150.700 euro voor een appartement met één slaapkamer tot 401.050 euro voor een penthouse met drie slaapkamers. Alle prijzen zijn inclusief berging en parkeerplaats.

Voor meer informatie kan men terecht bij:

Quares
Grote Markt 52
9100 Sint-Niklaas
Tel: 03/766.50.40
www.quares.eu