Ruime keuze aan nieuwbouwwoningen in het Waasland

Ruime keuze aan nieuwe woningen in het Waasland bij .vr build

Een winddicht huis waarbij men zelf kiest hoe dit wordt afgewerkt? Of liever een volledig voltooid appartementproject?
Bouwpromotor .vr build heeft momenteel verschillende interessante nieuwbouwprojecten in Beveren, Temse-Velle, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels en Sint-Niklaas.

In Beveren wordt in de Glazenleeuwstraat in het najaar gestart met een tweede woonproject: residentie De Dissel. Het gaat om een eigentijds, modern wooncomplex met 16 centraal gelegen appartementen en achterliggende carports.
Residentie ’t Zille, met 24 appartementen, bevindt zich op de hoek van de Glazenleeuw met de Kromstraat. Het is momenteel volop in aanbouw. En in de Klapperstraat verrijst volgend jaar residentie Lucas met 5 appartementen.
Groot terras
In Temse-Velle start .vr build nog deze zomer met 2 nieuwbouwprojecten. Residentie Terra op de hoek van de Veldstraat met de Steendonkstraat telt negen ruime en lichte appartementen en ondergrondse parkings en verder ook één commerciële ruimte. Enkele flats hebben een groot terras met zicht op de tuin achteraan.
Een tweede project bevindt zich aan de Haasdonksesteenweg. Residentie Finesse telt drie appartementen, elk met een garagebox. De terrassen en tuinen van deze zeer ruime en lichte woonunits zijn allemaal op het zuiden gericht.
Ook in Sint-Gillis-Waas realiseert .vr build met residentie De Branding op dit moment een prachtig project met nog slechts 1 appartement in aanbieding. Dit appartement heeft 2 slaapkamers en een tuin van 36,6 m2.
Daar stopt het niet mee : In deze gemeente komen er binnenkort nog nieuwe projecten van zowel woningen als appartementen.
In Sint-Pauwels vindt u het jongste paradepaardje: een topproject in de typische landelijke stijl, mooi aansluitend bij de molen die er recht tegenover staat. De werkzaamheden zijn net van start gegaan. Negen gezinnen kunnen zich nog kandidaat stellen om hier een prachtig onderkomen te vinden. De grootste keuze aan appartementen bevindt zich op het gelijkvloers en de 2de verdieping met 4 duplex-appartementen. Nog slechts één op de eerste verdieping is vrij.
En tot slot verrijzen eind dit jaar in de Heistraat in Sint-Niklaas 11 ruime en stijlvolle appartementen met garagebox die deel uitmaken van residentie Dillaert. Het project beschikt over een algemeen vuilnislokaal en voor elk appartement is een garage voorzien die afzonderlijk kan aangekocht worden.

Kristel Van den Branden, zaakvoerster van .vr build: “Het zijn allemaal woonsites waarmee we een mix van eigenaars aanspreken: alleenstaanden, kleine en grote gezinnen, gepensioneerden of mensen die het pand willen verhuren. De ligging van onze residenties is ook nooit toevallig gekozen. Wonen in de luwte van een dorp of stadsrand met toch alle winkelcentra en grote verbindingswegen vlakbij. Een formule die werkt.”
Kijkwoning
Wie wil weten hoe .vr build zijn projecten realiseert, kan tot einde mei in Stekene een kijkje gaan nemen in de eigen kijkwoning van .vr build aan Nieuwdorp 10. Na afspraak wordt er een bezoek geregeld.
“We vinden het belangrijk dat mensen weten hoe we werken en welke materialen er worden gebruikt”, licht Kristel toe.
“Het gaat toch om een heel belangrijke investering. Kandidaat-kopers krijgen een beeld van hoe onze woningen er kunnen uitzien met volledige inrichting en bemeubeling. Dat geeft vaak een veel beter beeld dan een plan of een simulatie. We pakken er ook graag mee uit dat onze woningen kwalitatief zijn afgewerkt. Het zijn dit soort troeven waarmee ons bedrijf het verschil maakt.”
Flexibele samenwerking
Voor de bouw en inrichting werkt .vr build samen met aannemers uit de streek, stuk voor stuk specialisten in hun branche.
“Dat laat een heel flexibele samenwerking toe”, gaat Kristel verder. “Het heeft ook als voordeel dat mensen er achteraf gemakkelijk opnieuw een beroep op kunnen doen als ze nog iets extra willen.”
Zorgeloos wonen: .vr build heeft er zowaar een patent op. Met de gloednieuwe projecten in Beveren, Temse-Velle en Sint-Niklaas is er ook voldoende keuze aan locaties, meestal niet ver verwijderd van de stad en toch rustig gelegen.
Klanten die voor .vr build kiezen, hebben ook nauwelijks kopzorgen omdat het bedrijf instaat voor de volledige nieuwbouw. En de klant zélf kiest voor de afwerking en/of inrichting.
Persoonlijke begeleiding en service centraal
“Mensen denken vaak dat een huis bouwen goedkoper is als ze alles zelf doen, van grond uitkiezen tot een geschikte aannemer vinden, etc. Maar het tegendeel is waar”, weet Kristel Van Den Branden nog.
Als men met .vr build in zee gaat, staat men er niet alleen voor. Persoonlijke begeleiding en service staan centraal zowel voor, tijdens als na de verkoop.
Kristel: “We springen bij op zowel administratief als technisch vlak. Als er een probleem is, kunnen we dat meestal meteen verhelpen. Door de nauwe contacten met onze aannemers kunnen we onmiddellijk dingen bijsturen. Ook de afwerking van een woning kan men aan ons overlaten, als men dat wilt natuurlijk. Dat is vaak het geval bij mensen die een appartement kopen om het daarna te verhuren. Wij kunnen voor hen een instapklare nieuwbouw afleveren zonder dat men er nog naar moet omzien.”

.vr build
Elsstraat-Noord 4
9140 Temse
Tel. 03/291 21 91
info@vrbuild.be