Residentie Vanille: 15 appartementen in centrum Melsele

In het centrum Melsele gaan nog dit najaar de werkzaamheden van start voor de bouw van het nieuwe woonproject Residentie Vanille, op de plaats waar vroeger babywinkel Vanille en kapsalon Troubleyn gehuisvest waren.

 

“Het project Vanille markeert de toegang van Melsele. Daarom hebben we gekozen voor een statige architectuur met landelijke accenten”, klinkt het bij de ontwerpers van het architectenteam ARVO-architectuur.

“Het gaat om een nieuwbouw met 15 appartementen met één en twee slaapkamers, en een handelspand”, zegt Andreas Bogaert, van het vastgoedkantoor HomeVast in Beveren, dat instaat voor de exclusieve verkoop van residentie Vanille.

Het project wordt gerealiseerd op de hoek van de Spoorweglaan met de N70 Sint-Niklaas-Antwerpen. Het uitzicht zal zeker bijdragen aan de beeldkwaliteit van de omgeving en dat vonden de architecten en promotoren erg belangrijk. Bij de opmaak van de ontwerpen hebben ze dit als uitgangspunt gekozen om tot het hedendaags concept te komen. Privacy

De terrassen van de appartementen gelegen aan de Spoorweglaan geven uit op de straatzijde. Omwille van privacy-redenen van de gelijkvloerse appartementen aan deze zijde van het complex, heeft men deze keuze gemaakt. Ook als gebruiker van een terras op de eerste, tweede of derde verdieping is het een meerwaarde qua beleving om van het open zicht langsheen de Spoorweglaan te kunnen genieten.

Veel lichtinval

Het gaat om zogenaamde doorzon-appartementen. De leefruimte grenst zowel aan de voorgevel als aan de achtergevel. Zo valt er van beide kanten enorm veel licht binnen in het appartement.

De ruime terrassen grenzen steeds aan de leefruimte en vormen dus een echte bruikbare buitenruimte met contact tussen het leven binnen en buiten.

Uitstekende ligging

De nieuwe residentie Vanille heeft een uitzonderlijke ligging, niet ver van het op- en afrittencomplex van de E17 (Antwerpen-Gent). En met de trein, bus of tram zijn Beveren en Antwerpen erg vlot bereikbaar.

De rechtstreekse tramverbinding van Melsele tot in Antwerpen en haar districten is een extra troef. Ook met de fiets kan men vanuit Melsele vlot en veilig richting Antwerpen, de haven of naburige gemeenten via fietsknooppunten- routes

De lancering van het nieuwbouwproject Vanille (Centrum Melsele) vindt plaats op zaterdag 27 oktober van 11u tot 16 uur.

Meer info:

HomeVast Vastgoedkantoor

Stationsstraat 118

9120 Beveren-Waas

  1. +32 3 344 77 44
  2. info@homevast.be