Residentie Patershof te Lokeren – Freca

In het centrum van Lokeren bevindt zich de nieuwbouwresidentie Patershof. Van de 23 appartementen zijn er nog slechts zeven beschikbaar voor verkoop. Geïnteresseerden moeten dus wel snel zijn.

 

Residentie Patershof is een realisatie van Freca Projectontwikkeling en Van Akelyen Bouwmaterialen. De appartementen zijn rustig gelegen en toch slechts op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, de markt, enz.

Frederique De Vos van Freca: “Patershof bevindt zich in een zone voor beperkt verkeer en in een kindvriendelijke omgeving, met veel groen en een speelruimte vlak voor de deur.”

Ruime flats

De zeer ruime appartementen beschikken elk over 2 slaapkamers met één dan wel meerdere terrassen of een gezellig stadstuintje op het gelijkvloers. De open leefruimte heeft een zit- en eethoek. En verder een keuken, ruime berging, apart toilet, 2 slaapkamers en badkamer met bad en douche.

Bij de afwerking ging veel aandacht naar comfort en design. Zo zorgen de raampartijen tot op de grond voor een maximale benutting van het daglicht. En ook voor minder energieverbruik.

Onder het gebouw zijn er 35 parkeerplaatsen waarvan 3 ruimere plaatsen voor mensen met een beperking. In het gebouw is een ruime fietsstalling voorzien. Vier liften geven toegang tot de hoger gelegen verdiepingen. Op verdiepingen 3 en 4 bevinden zich de duplex appartementen.

Achter de residentie bevindt zich een gemeenschappelijke speel- en groenzone.

Solide partners

Freca is al vele jaren een begrip in vastgoed. Of het nu om residentiële dan wel om commerciële projecten gaat, het bedrijf werkt enkel samen met solide bouwpartners.

Frederique De Vos, wiens ruime bouwkennis een toegevoegde waarde betekent voor elk project, begeleidt de kandidaat-kopers bij het ganse traject, zeg maar van de eerste tot de laatste handtekening.

“Ik tracht mezelf in de plaats te stellen van de kopers. Wat zijn hun verwachtingen? Wat zijn hun behoeften? Daar samen een antwoord op zien te vinden is voor velen vaak een hele geruststelling”, aldus Frederique De Vos.

Woningen in Berlare

Naast het project Patershof in Lokeren ontwikkelt Freca o.a. acht gezinswoningen in Berlare. Ze bevinden zich op wandelafstand van het kerkplein, het kasteelpark, een basisschool en bushaltes.

In de nabije omgeving is het cultureel centrum “Stroming”, de bibliotheek, de sporthal en het Donkmeer.

Frederique De Vos: “De nieuwbouwwoningen met elk drie/vier  slaapkamers maken deel uit van het project Bauteneirshof, centraal gelegen maar wel op een rustige locatie waar er geen doorgaand of sluipverkeer is. De inplanting zelf is voorzien van een mooie groenzone.”

Project Bauteneirshof bestaat uit twee moderne woningen en zes klassieke woningen, elk uitgerust met ruim wooncomfort.

 

FRECA Projectontwikkeling en Immo

Dorp 84,  9290 Berlare

Tel: 052/42.77.54

Mobiel: 0475/405.649

Info: fdv@freca.be