‘PINNACLE HOUSE’ CENTRUM BEVEREN

Op de plaats waar nu twee statige villa’s staan, komt binnenkort het nieuwbouwproject ” Pinnacle House” . Het project is gelegen in het centrum van Beveren , tussen de Prosper Van Raemdonckstraat, Glazenleeuwstraat en de Klapperstraat.

De projectontwikkelaar “Ascot” uit Adegem, die al een tijdje de Beverse vastgoedmarkt op de voet volgt heeft niet lang getwijfeld om op deze plaats een woonproject in te dienen.

Andreas Bogaert (HomeVast Vastgoedkantoor): Het project bestaat uit 73 energiezuinige appartementen (van zowel 1 , 2 als 3 slaapkamerappartementen). De appartementen zijn zéér centraal en rustig gelegen in een binnengebied nabij de “Prosper Van Raemdonckstraat” en dit op 300 meter van de winkelstraten en de sportzone. Residentie Pinnaccle House heeft een ruime ondergrondse garage vanwaar alle appartementen met de lift de bereiken zijn. De promotor speelt met dit project zéér handig in op de grote vraag naar centraal gelegen energiezuinige appartementen (met een warmtenet via een lucht/water- gasabsorptiepompsysteem), dat zowel de aandacht van jongeren, ouderen als investeerders zal trekken. In een eerste fase zal blok A aangeboden worden, bestaande uit 29 appartementen.

CONTACT
• Informatie over verkoop van het project: HomeVast Vastgoedkantoor – Stationsstraat 116 – 9120 Beveren, website www.homevast.be , contactpersoon: tel 03 344 77 44 info@homevast.be
• Informatie Schepen Ruimtelijke Ordening Gemeente Beveren: Boudewijn Vlegels Boudewijn.Vlegels@Beveren.be