Melsele: Residentie De Kadans, wonen op een uitzonderlijke locatie 

Op de plek waar in Melsele (Beveren) decennialang het bekende café en feestzaal De Kadans stond, verrijst een nieuw wooncomplex met 17 appartementen. Bouwpromotor Wodan nv maakt zich sterk dat de eerste bewoners eind mei 2021 hun flat kunnen betrekken.

 

Het café en de feestzaal op de hoek van de Grote Baan (N70) en de Sint-Elisabethstraat was decennialang de vaste stek van heel wat verenigingen.

Dit stukje Melseelse geschiedenis maakt dezer dagen plaats voor een nieuwbouwcomplex,  met 17 appartementen over vijf bouwlagen en heeft toegang langs de Sint-Elisabethstraat.

Er zijn zowel ondergronds als bovengronds parkeerplaatsen en fietsenberging voorzien.

 

Uitstekende ligging

Voor kandidaat-kopers is de ligging ongetwijfeld een grote troef: vlakbij het centrum van Melsele en een bushalte. Ook een school, een kinderdagverblijf en winkels zijn onmiddellijk in de buurt.

Met de tramterminus op een boogscheut maar ook de E17, de Expresweg N49 zijn zowel de Waaslandhaven als de stad Antwerpen erg vlot bereikbaar.

Bouwpromotor Wodan nv voorziet appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en een ruim terras. De appartementen op het gelijkvloers beschikken over een tuin.

Erna Heyrman van Wodan nv: “Met een EPC-waarde (deze voldoet aan de wettelijke normen) gaat het om energiezuinige appartementen, uitgerust met zonnepanelen en groendak.

In elk appartement is vloerverwarming standaard voorzien. Kopers kunnen zelf kiezen hoe ze hun woonst willen inrichten of afwerken. Wij begeleiden hen bij een toonzaalbezoek en geven hen ook vrijblijvend advies.”

Vertrouwen

“We zijn intussen bijna 20 jaar actief als bouwpromotor voor zowel woningen als appartementsgebouwen. Onze meest recente realisaties zijn te vinden in de ruime regio van het Waasland. (zie website). Wij houden eraan om alles persoonlijk met onze klanten te bespreken. Dit schept een vertrouwensband.”

 

Meer info:

 

 

Wodan NV

Kerkstraat 82

9120 Vrasene

Tel: 0473/49 53 43

www.wodan-nv.be