Lancering gloednieuw woonproject “Residentie Jean-Baptist” aan het Pastoor Verwilghenplein in Haasdonk!

20 ultramoderne & energiezuinige appartementen met extensieve groendaken!

 Projectontwikkelaar Custombuild, gekend voor het bouwen van eigentijdse, duurzame nieuwbouwprojecten van concept tot realisatie, lanceert vandaag zijn gloednieuwe woonproject “Residentie Jean-Baptist” aan het Pastoor Verwilghenplein in Haasdonk,  vervolg op het succesverhaal van Residentie Tassijns aan de overkant van het plein.

Het nieuwe, hedendaagse wooncomplex zal zich voltrekken op een hoekperceel van 2.531 m2 aan de kruising van het plein met de fietsdoorsteek de Peerkenswegel en zal bestaande zijn uit 20 energiezuinige appartementen waaronder 17 ultramoderne appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en een privéterras, én 3 exclusieve penthouses. Op het gelijkvloers bevinden er zich 5 appartementen waarvan 3 met een eigen tuin. Op de eerste en de tweede verdieping zijn er telkens 6 appartementen met een privéterras, en op de derde verdieping zijn er 3 exclusieve penthouses, elk met een groot terras.

In de gemeenschappelijke zone wordt een ruime, overdekte fietsenstalling voorzien. De bewoners krijgen bovendien twee elektrische deelfietsen ter beschikking die ze gratis mogen gebruiken. Daarnaast wordt er tevens een openbare fietspomp langs het fietspad naast het gebouw geplaatst om ongemakken zoals een platte band te vermijden.

Verder is er ook een ondergrondse garage met twintig autostaanplaatsen en twintig bergingen die mee door de bewoners aangekocht worden. Elke staanplaats biedt de mogelijkheid om een elektrische wagen op te laden.

Dit wordt een ecologisch verantwoorde nieuwbouw met energiezuinige woonunits en extensieve groendaken die harmonieus afsteken met de achterliggende velden. Ideaal voor zowel (jonge) gezinnen als senioren.

Energiezuinig, duurzaam en  kwaliteit, milieuvriendelijke bouwmaterialen, privacy en eventueel levensloopbestendig wonen zijn belangrijke aandachtspunten in dit project.

De eigenlijke werken vangen aan in het voorjaar 2020. De oplevering van het project wordt voorzien rond het voorjaar 2022.

 

Algemene info, contactgegevens en verkoop

Geïnteresseerden kunnen telefonisch contact opnemen met ImmoSelekt (in Zwijndrecht) voor een afspraak op het nummer 03/775 78 79 of via e-mail: info@immoselekt.be.

Vragen voor Custombuild kunnen gesteld worden via: info@custombuild.be.

Verder kunnen geïnteresseerden nog meer informatie, prijzen & sfeerbeelden vinden op de websites: www.jean-baptist.be en www.immoselekt.be en www.custombuild.be, alsook op Instagram en Facebook.