Immo & Cie Sint-Niklaas heeft twee nieuwe projecten te Waasmunster en Bazel

Etentje bij verkoop van uw huis.

 

Mensen die de komende maanden hun eigendom wensen te verkopen, doen er goed aan eens aan te kloppen bij vastgoedkantoor immo & cie. Bij een geslaagde verkoop mag je op kosten van de makelaar eens lekker gaan tafelen.

 

Vastgoedkantoor immo & cie, opgericht door Olivier en Daniel De Landtsheer, bestaat sinds november 2000 en is met kantoren in Sint-Niklaas, Waasmunster en Sint-Amands een begrip in het Waasland en Klein-Brabant.

Als familiebedrijf staat het bekend om zijn vlotte en correcte service. “Eerlijkheid en correctheid ten aanzien van (ver)kopers en (ver)huurders zijn elementen die ertoe bijdragen dat immo & cie er na 18 jaar nog steeds staat”, zegt Olivier De Landtsheer.

Volgens hem dankt de zaak ook veel aan de mond aan mondreclame, naambekendheid, de service en de klantvriendelijkheid.

Tijd om de geïnteresseerde verkopers wat terug te geven, vindt Olivier. “Ik zou zeggen, wie zijn eigendom wil verkopen, doet er goed aan om even bij ons binnen te springen. Wij verstrekken vrijblijvend advies en ook de waardebepaling van uw eigendom kost u niks.

Gaan we samen in zee en wordt de verkoop binnen de termijn van de overeenkomst ook effectief gerealiseerd, dan krijgt de verkoper van ons een waardebon voor een etentje met het gezin in een restaurant uit de streek.”

De actie loopt vanaf juli tot eind oktober bij de deelnemende restaurants, waaronder Den Silveren Harynck, Brasserie ’t Heerehuys, e.a.

Voor de actievoorwaarden en deelnemende restaurants check www.immo-en-cie.be

 

Nieuwbouwprojecten

Vastgoedkantoor immo & cie heeft naast de momenteel bestaande, ook twee gloednieuwe nieuwbouwprojecten in de steigers staan. Op de heide van Waasmunster is dat residentie MARVIS, gelegen op een toplocatie in de Fortenstraat.

De Landtsheer licht graag een tipje van de sluier op: “Dit project is ideaal voor wie op zoek is naar een oase van rust, op een boogscheut van Antwerpen en Gent. Deze vier villa-appartementen met uiterst luxueuze afwerking, voorzien van ruime leef terrassen, individuele tuinen en ondergrondse parkeermogelijkheden bieden een buitengewone woonervaring. Door de grote raampartijen wordt de natuurlijke lichtinval optimaal benut wat het ruimtelijk gevoel vergroot zonder in te boeten aan privacy. Privacy is hier de absolute meerwaarde, iedereen leeft apart maar toch in hetzelfde gebouw. Rust, licht, ruimte & kwaliteit zijn de vier kernwaarden voor dit project.”

“Het tweede project, residentie OUDHOF, is gelegen aan de Rupelmondestraat in het charmante Bazel (Kruibeke) en bestaat uit vijf appartementen die de toekomstige bewoner zullen verrassen door zijn hoge afwerkingsgraad, functionele indeling en ruime terrassen. De centrale ligging, vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de nabijheid van de E17, is absoluut een bijkomende troef.”

Belangstellenden voor deze projecten kunnen alvast contact opnemen met immo & cie.

 

En wie langsgaat in het kantoor aan de Parklaan in Sint-Niklaas, zal meteen ook zien dat de gevel en de belettering in een nieuw jasje werden gestoken.

 

immo & cie

Parklaan 9

9100 Sint-Niklaas

03 – 765 09 09

info@immo-en-cie.be

www.immo-en-cie.be