IMMO AT HOME IN TEMSE OVERGENOMEN DOOR ERA WONEN

 

Sinds begin juli maakt vastgoedkantoor Immo At Home in Temse deel uit van ERA Wonen. Immo At Home ging in 2002 van start met het actief verkopen, verhuren en beheren van residentieel vastgoed en is ondertussen uitgegroeid tot een vaste stabiele waarde in Temse.

 

Gezien de vastgoedmarkt continu innoveert en de klant steeds centraal staat werd net voor de zomervakantie  beslist om de krachten te bundelen met de marktleider in het Waasland, ERA Wonen, om zo steeds een optimale service te kunnen garanderen alsook de klanten te laten genieten van hun marketing tools, met als doel sneller tot verkoop of verhuur te kunnen overgaan.

Syndicus

Ook wil ERA Wonen zich in het Waasland nadrukkelijk profileren als syndicus in het regionale vastgoedlandschap, waar het aandeel appartementen steeds groter wordt.

Vastgoedmakelaars zijn niet alleen bezig met de verkoop en verhuur van vastgoed, maar kunnen ook optreden als syndicus. Daarmee beheert men mede-eigendommen in appartementsgebouwen of groepen gebouwen in gedwongen mede-eigendom.

Een syndicus waakt ook over de verkoop- en verhuurwaarde van panden op langere termijn. Het is een activiteit die Immo At Home, met kantoor in de Akkerstraat in Temse, sterk heeft uitgebouwd en waarmee het de aandacht van concurrent ERA Wonen trok.

Sinds 1 juli is de overname van Immo At Home door ERA Wonen een feit.

Mooie aanvulling

Johan Krijgsman, zaakvoerder van ERA Wonen: “Met ERA Wonen zijn we in het Waasland marktleider in de verkoop en verhuur, maar we waren al een tijdje aan het nadenken om de syndicusactiviteiten afzonderlijk uit te bouwen. We willen een steeds betere service geven aan onze klanten. Er worden meer en meer appartementen gebouwd, maar als syndicus is er ook vernieuwing mogelijk én nodig. We willen ons ook daar meer op toeleggen en zo mensen nog beter kunnen begeleiden.”

“Immo At Home is altijd al marktleider geweest in de regio Temse. Het is er hét lokale kantoor voor de verhuur en verkoop van vastgoed. Het kantoor is ook heel actief als syndicus en dat is een activiteit die bij ons tot nu toe nog ontbrak.”

Bereikbaar

Matthias Lambrecht van ERA Wonen: “De verkoop- en verhuuractiviteiten worden geïntegreerd binnen het netwerk van ERA Wonen met kantoor op de Markt 7 in Temse. Maar men kan ook terecht in het hoofdkantoor van ERA Wonen op Gentse Baan 45A in Sint-Niklaas. Daar zal men ook de vertrouwde gezichten van de verkoop en verhuurafdeling Immo At Home terugzien. De medewerkers van Immo At Home blijven ook bereikbaar op hun vertrouwd gsm-nummer.”

Wat betreft de syndic-activiteiten verandert er voor de eigenaar niets. De beheersovereenkomst met de VME blijft doorlopen. Het voltallige Immo At Home team blijft behouden. Elk dossier wordt nog steeds met de grootste zorg verwerkt. Ook de locatie blijft behouden, namelijk het vertrouwde pand in de Akkerstraat 7 in Temse. De Syndic-afdeling is nog steeds bereikbaar via het webplatform op www.immoathome.be en via de permanentienummers die geafficheerd zijn in de inkomhal van het appartementsgebouw.

ERA Wonen in het Waasland wordt geleid door Johan Krijgsman (33) die sinds kort ook CEO is van ERA Belgium.