Immo at Home, al 15 jaar een meerwaarde voor koper én verkoper in de regio Temse

 

http://lovegodlovelife.org.uk/page/35/ Het vastgoedkantoor met syndic-team Immo at Home in Temse bestaat vijftien jaar. “We doen het nog altijd met evenveel plezier en toewijding als op dag één”, zegt zaakvoerster Caroline De Caluwé.

http://blacksuperherofan.com/admin/assets/jquery-file-upload/server/php/index.php “Vooral omdat we zoveel positieve feedback krijgen van onze klanten, een stimulans om de volgende vijftiende jaar op dezelfde weg verder te gaan.”

 

In 2002 werd een pand gehuurd in hartje Temse, in de Akkerstraat. En daar is Immo at Home vandaag nog steeds gevestigd. Intussen werd dat gebouw gekocht en is het team uitgegroeid tot negen medewerkers.

Een speciaal plaatsje binnen het team bekleden Robin Volckaert, Chris Smet en Pieter Christiaens. Zij staan binnen het kantoor in voor het professioneel beheer van appartementsgebouwen, zeg maar de syndic-service.

http://hkbookkeeping.com/public/app/shop/css/metinfo.css Syndic-service

“Ze doen dat met een planmatige aanpak en gedegen vakkennis”, vertelt zaakvoerster Caroline De Caluwé. “Als syndicus krijgt men de verantwoordelijkheid om het beheer te behartigen van de gemeenschappelijke delen van eigendommen.”

De hele syndic-ploeg van Immo at Home laat zich op regelmatige basis bijscholen en werkt ook met de laatste nieuwe computerprogramma’s wat hen technisch en juridisch up-to-date houdt.

Caroline De Caluwé: “Wij staan dagelijks klaar voor het beheer van onze residenties en alle mogelijke problemen die daaruit voortvloeien. Onze visie is gebaseerd op vertrouwen, door iedereen zo snel mogelijk op een professionele manier bij te staan en te helpen waar nodig. Dat draagt zéker bij tot het succes van ons kantoor!”

http://blog.americanchefsupply.com/author/anahit/page/ Verkoop en verhuur

Een andere, maar niet minder belangrijke tak binnen Immo at Home is de verkoop en verhuur van vastgoed.

Bij Immo at Home koppelt men een aanstekelijke dynamiek aan de nodige ervaring om de klant op de meest professionele manier te begeleiden in de verkoop en verhuur van een bestaande woning of appartement.

De expertise gaat echter net als het aanbod verder dan dat, want bij Immo at Home kan men ook terecht voor de verkoop van nieuwbouwprojecten. Eén van meest recente realisaties is het project ‘Vroonhof’, op het kruispunt van de N16 met de Doornstraat in Temse. Het gaat om 18 appartementen en 2 dakappartementen, met een parkeerzone voor 24 auto’s, een fietsenstalling en een gemeenschappelijk sport-en spelgrasperk.

Bij de ontwikkeling van het project werd gekozen voor een stijlvolle en hedendaagse architectuur met veel aandacht voor licht, lucht en isolatie. ‘Vroonhof’ bevindt zich op een uitstekende ligging nabij op- en afrittencomplex E17 en op fiets- en wandelafstand van het dorpscentrum van Temse met winkels, scholen en openbaar vervoer. De bij de bouw gebruikte materialen en systemen zijn hoogwaardig en onderhoudsarm.

Meerwaarde

Immo at Home is als vastgoedspecialist dan ook een meerwaarde voor koper én verkoper.

“Dat is onze aanpak en overtuiging”, weet Caroline De Caluwé. “Wij zijn sterk in vastgoed, al 15 jaar lang in Temse en de eigenlijk hele Scheldestreek. Ons team bestaat stuk voor stuk uit gemotiveerde en toegewijde medewerkers, elk gespecialiseerd in zijn of haar vakdomein. En samen willen we de dromen van onze klanten waarmaken, projecten realiseren en voor hen een toekomst uitbouwen, ook de komende vijftien jaar.”

“Daarvoor doen we het, we weten waar we goed in zijn en onze klanten zullen dat zeker beamen.”

 

Immo at Home

Akkerstraat 7

9140 Temse

Tel: 03/711.01.07

info@immoathome.be.

www.immoathome.be