Gevestigde waarde in Sint-Niklaas: Vastgoed Hylebos heeft nieuw gezicht!

Met een gloednieuw logo, twee nieuwe jonge zaakvoerders en een frisse huisstijl doet vastgoed & verzekeringen Hylebos uit Sint-Niklaas waar het al meer dan 50 jaar goed in is: verkoop, rentmeesterschap, verhuur van vastgoed en verzekeringen. “Onze aanpak verjongt, de vakkennis blijft”, klinkt het.

 

Vastgoed & verzekeringen Hylebos staat al ruim een halve eeuw als een huis in Sint-Niklaas en het Waasland. Het kantoor op de Parklaan werd met zaakvoerder Luc Hylebos een open deur voor iedereen met vragen rond verkoop, rentmeesterschap en verhuur van vastgoed. Met de komst van twee nieuwe, jonge mede-zaakvoerders zet het makelaarsbureau volop in op de toekomst. Tom Foubert (29) en Pieter Verstraeten (31) maken samen al vijftien jaar deel uit van het team van Hylebos, en staan sinds kort mee aan het roer. Een frisse wind die zich meteen laat voelen. Met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl schakelt het kantoor een versnelling hoger. “De keuze om de naam te behouden, is bewust”, leggen Tom en Pieter de nieuwe dynamiek uit. “Hylebos is een sterk merk. We doen meer voor onze klanten dan wat we moeten doen, en dat wordt gewaardeerd. Het familiale karakter en de persoonlijke aanpak van ons kantoor is nog zo’n sterkte. Wie bij ons binnenstapt gaat rechtstreeks met één van de drie zaakvoerders aan tafel. Die volgt elk dossier zelf van begin tot einde op. We kennen al onze klanten, en zij kennen ons.”

Hylebos is één van de marktleiders in Sint-Niklaas op het gebied van rentmeesterschap. Een troef die het kantoor in de toekomst nog verder wil uitspelen. “Als rentmeester beheren we in uw plaats uw vastgoed. Elke maand krijgt u de huurinkomsten van uw eigendom doorgestort. Van al het overige hoeft u zich niets meer aan te trekken. Met een huurwetgeving die steeds ingewikkelder wordt een must voor heel wat mensen.”

Nog een zekerheid bij Hylebos is de expertise op het vlak van verzekeringen. Klanten kunnen er rekenen op een op maat gesneden totaalpakket. “We leren onze klanten kennen om te weten wat ze nodig hebben, en wat niet. De combinatie tussen vastgoed en verzekeringen is er één die werkt. Mensen hoeven niet meer naar verschillende agenten te lopen voor hun polissen, maar krijgen alles in één pakket aangeboden.”

 

Benieuwd naar het nieuwe gezicht van vastgoed & verzekeringen Hylebos?

Kom vrijblijvend langs in het kantoor op de Parklaan 40 in Sint-Niklaas of surf naar hylebos.be.

Meer info: 03/776.35.84 of info@hylebos.be

Volg vastgoed en verzekeringen Hylebos ook via de vernieuwde facebook en Instagram-pagina