Geslaagd 1e netwerkevent van de Wase vastgoedmakelaars

 

Een zestigtal vastgoedmakelaars en/of hun medewerkers woonden onlangs in Sint-Niklaas (Eigenwijs) het eerste netwerkevent van hun sector bij. De drie initiatiefnemers konden rekenen op de steun van partners Immoscoop en Het Immoblad. Ze wilden met deze netwerkmeeting een draagvlak creëren voor regelmatige bijeenkomsten.

 

Lieven De Prins van Immo De Prins wees in zijn welkomstwoord op het belang van een goede verstandhouding onder de vastgoedmakelaars in de regio maar ook buiten het Waasland.

“Onderlinge contacten dragen niet alleen bij tot het uitwisselen van kennis en ervaring maar bevorderen ook de goede samenwerking tussen de verschillende immo-vertegenwoordigers”, aldus De Prins die eraan toevoegde veel geloof te hechten in de toekomst van zowel print- als online voor het voeren van een gerichte publiciteit.

Communicatie

Tineke Thys van Het Immoblad van haar kant zei dat dat er in de regio meer dan 50 actieve vastgoed KMO’s actief zijn in de vastgeodsector. “Op geregelde basis elkaar ontmoeten en praten over de immomarkt kan het vlot functioneren van de sector alleen maar ten goede komen.”

Het thema van het eerste event stond dan ook in het teken van de communicatie van de sector naar het grote publiek toe. Daar kan Het Immoblad een woordje over meepraten.

Bijna 18 jaar verzorgen de uitgevers via de printuitgave en later ook via de eigen website en tegenwoordig ook meer en meer via sociale media het contact tussen de vastgoedsector en de potentiële kopers.

Daar waar Immoblad bij de oprichting hoofdzakelijk tot doel had de kandidaat-kopers te informeren en rechtstreeks naar de makelaars doorverwees, is dit ondertussen veranderd en is Het Immoblad een tussenkanaal geworden, als huis aan huisblad bereikt men om de wee weken 150.000 gezinnen.

Hotspot

De potentiele kopers kunnen via de link van de printuitgave onmiddellijk meer informatie opvragen via de websites van de vastgoedmakelaars.

Immoscoop van zijn kant is dan weer dé hotspot voor vastgoedprimeurs. Surfers die op zoek zijn naar woningen, appartementen, nieuwbouwprojecten en bouwgronden die nieuw op de markt komen, zijn bij Immoscoop aan het juiste adres.