Finehomes neemt zijn intrek in nieuw kantoor

Het vastgoedkantoor Finehomes bevindt zich sinds kort in de Kerkstraat 2 in Sint-Gillis-Waas. Gezien de voortdurende expansie hadden zaakvoerder Bart Roelandt en zijn team nood aan een ruimer pand. En dat bevindt zich op slechts enkele meters van het vorige adres in de Kerkstraat.

De locatie is makkelijk te vinden en te bereiken via het Burgemeester Omer De Meyplein, vlakbij het gemeentehuis. Finehomes wordt geleid door erkend vastgoedmakelaar Bart Roelandt en richt zich op bemiddeling bij verkoop en verhuur in het Waasland en zijn directe omgeving.

Bart Roelandt: “Het kantoor bestaat nu ruim vijf jaar en in die periode zijn we gestaag gegroeid, zowel in aanbod als in medewerkers. Het Finehomes team telt nu vijf medewerkers, een voor een vertegenwoordigen zij het specifieke DNA van het vastgoedkantoor en zijn zij specialisten in vastgoed binnen hun regio. Wij staan in voor verhuur en verkoop van alle types vastgoed met als specialisatie de instapklare en betaalbare gezinswoning.

“Een professionele presentatie van uw eigendom, een persoonlijke, transparante klantenservice en een resultaat gerichte samenwerking zijn slechts enkele van onze sterke punten.”

Finehomes Vastgoed & Advies
Kerkstraat 2
9170 Sint-Gillis-Waas
Tel: 03/770.62.84. (7/7 telefonisch bereikbaar)

www.finehomes.be

info@finehomes.be