ERA Wonen voor de vijfde keer op rij grootste ERA kantoor van België

Aartselaar, 25 januari 2020 

Een record aantal van 450 feestgangers uit het nationale ERA netwerk, bestaande uit ERA vastgoedmakelaars en hun medewerkers, zakten afgelopen zaterdag af naar Schelle ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van ERA in België gekoppeld aan de jaarlijkse uitreiking van de felbegeerde ERA Awards.

ERA, het grootste vastgoednetwerk van Vlaanderen, reikt traditiegetrouw heel wat Awards uit aan ERA makelaars die zich het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties.

Dat ERA Wonen uit Sint-Niklaas, Beveren, Lokeren, Temse, Berlare en Zele zich opnieuw tot Number One ERA Gold Member mocht kronen is al bijna geen nieuws meer, want dat is laatste 5 jaar steeds het geval geweest. Deze Award wordt uitgereikt aan de makelaar die zichzelf tot hét meest succesvolle en grootst Belgische kantoor uit het ERA netwerk mag kronen.

Bovendien kregen maar liefst 4 medewerkers van ERA Wonen een plaatsje in de Club Excellence 2020. Dit zijn de 30 best presterende commerciële medewerkers van de Belgische ERA kantoren. Zo mogen Dennis Vanhout, Jimmy De Paradé, Raf Vermeir en Thomas Lambrecht terecht fier zijn op hun prestaties.

Johan Krijgsman, zaakvoerder van ERA Wonen is terecht trots op de ontvangen ERA Awards: “Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenning. We blijven ons met heel het team inzetten om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Het is dankzij hun inzet en vakmanschap dat ERA Wonen al 5 jaar op een rij het nr. 1 kantoor binnen het ERA netwerk is. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het jarenlange vertrouwen in ons en wij zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen.”

De directie van ERA Belgium wenst alle winnaars van harte proficiat met deze uitzonderlijke prestaties! “De ERA Awards zijn een oprechte erkenning van de ERA kantoren en hun medewerkers die zich gedurende het afgelopen jaar met hun inzet, doorzettingsvermogen, oog voor details en een bijzondere aandacht en zorg voor hun klanten hebben ingezet. Wij zijn dan ook enorm fier op hun! ”