Waarom bouw&reno 2018 bezoeken?

5 goede redenen om naar bouw&reno te komen

Heb je plannen om te bouwen, te renoveren of te (ver)kopen? Kom dan zeker naar bouw&reno, dé bouw- en renovatiebeurs van de regio Antwerpen. Van zaterdag 13 tot en met zondag 21 januari krijg je de allerbeste tips en ideeën voor een geslaagd bouw- of verbouwproject.

 

  1. Ontmoet er vakmensen uit je buurt

Je zoekt een nieuwe vloer en iemand die hem wil komen leggen? Of een zonneboiler en een vakman die hem meteen wil komen installeren? Op bouw&reno vind je niet alleen de regionale dealers van de bouw- en inrichtingsmaterialen die je zoekt, maar ook vaklui van bij jou in de buurt die alles bij jou komen plaatsen. Klikt het, dan kan je meteen een afspraak maken!

  1. Ontdek alles onder één dak

Voor nieuwbouw en renovatie, voor grote of kleine verbouwingswerken, voor raad en daad, voor theorie en praktijk … Voor alles wat met bouwen, verbouwen, kopen en verkopen te maken heeft, kan je van 13 tot en met 21 januari terecht op één plek: Antwerp Expo. Zo bespaar je jezelf heel wat verplaatsing én heb je meer tijd en energie voor andere dingen.

  1. Visit the future

Bouw&reno biedt je dé gelegenheid om kennis te maken met de laatste trends en technologieën. Maar liefst 250 exposanten geven je een uitgebreid en gevarieerd overzicht van het nieuwste en beste dat de bouwsector te bieden heeft: bakstenen en dakpannen, keukens en badkamers, deuren en ramen, verwarming en ventilatie, vloer- en wandbekleding, dakwerken en isolatie, open haarden en trappen …

  1. Krijg gepersonaliseerd gratis advies

Je hebt algemene vragen over bouwen of renoveren? Je wil meer weten over huren en kopen? Of wil je zoveel mogelijk informatie over premies? Dan heb je nog een extra reden om naar bouw&reno te komen! Medewerkers van Architecten-Bouwers, Bavaco Projects, Bouwunie, Eandis en Electro Helsen geven je gratis advies specifiek op maat van je project.

  1. Wees up-to-date dankzij de infosessies

Volg zeker één van de gratis infosessies. De onderwerpen zijn dit jaar weer bijzonder gevarieerd. Hoe herken je een goede aannemer, en wat te doen als het misloopt? Energiezuinig bouwen, hoe doe je dat? Luchtdichtheid, een hype? En wat moet je zeker weten over buitengevelisolatiesystemen? Niet te missen!

 

 

Praktisch

 

Waar:

Antwerp Expo

Jan Van Rijswijcklaan 191

2020 Antwerpen

 

Wanneer:

Van zaterdag 13 tot en met zondag 21 januari 2018

 

Toegangsprijs:

 

Openbaar vervoer:

 

Meer info: