Bosman Woningbouw bouwt 97 betaalbare gezinswoningen in Kemzeke in de Muziekwijk

 

In een groot woonuitbreidingsgebied in het noorden van het Waasland realiseert Bosman Woningbouw 97 nieuwe gezinswoningen, afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen én betaalbaar. Kennismaken met een reeds volledig ingerichte woning in de Muziekwijk in Kemzeke kan tijdens het opendeur-weekend van 20 en 21 oktober a.s. van 13u. tot 17u. of op afspraak.

 

Met de onthulling van een kunstige muzieknoot is zo’n drietal maanden geleden in Kemzeke een nieuwe verkaveling tussen de Kemzekestraat en Nationalestraat ingehuldigd. De Muziekwijk is goed voor 178 nieuwe woningen.

Voor Kemzeke is de nieuwe verkaveling enorm belangrijk om jong bloed aan te trekken. Aangezien er vooral jonge gezinnen met kinderen hun intrek zullen nemen, is de verwachting dat het bevolkingsaantal van Kemzeke de volgende jaren met bijna twintig procent zal toenemen. Nu krijgen heel wat jonge mensen de kans om een betaalbare woning te verwerven.

Uitstekende ligging

De Muziekwijk bevindt zich ook op korte afstand van de E34 Antwerpen-Knokke. Met de straatnamen zoals Symfonielaan, Festivallaan, Concertlaan, Blueslaan en Kleinkunstlaan werd gekozen rond één thema: ‘muziek’.

Bosman Woningbouw realiseert er 97 woongelegenheden: 39 pastorijwoningen, 38 strakke – en 20 hedendaagse woningen.

Vastgoedontwikkelaar Bosman Woningbouw uit Vrasene biedt kandidaat-kopers de mogelijkheid om zelf keuzes te maken voor de inrichting en afwerking.

“Vanaf 292.500 euro heb je al een afgewerkte woning, exclusief kosten”, zegt zaakvoerster Annick Bosman. “Wij hebben met Bosman Woningbouw er de afgelopen jaren ons handelsmerk van gemaakt om heel degelijke, energiezuinige en toch betaalbare gezinswoningen op de markt te brengen.”

Geen verrassingen

“Bij de planontwikkelingen hielden we rekening met de gevelarchitectuur alsook met tal van technische en energiebesparende aspecten. We werken enkel samen met kwaliteitsvolle en stipte aannemers, wiens werk nauwgezet opgevolgd wordt”, gaat Annick Bosman verder.

“Kandidaat-kopers kunnen zelf kiezen of ze de verdere afwerking in eigen handen nemen of ze daarvoor op ons beroep doen om verder af te werken tot ‘sleutel-op-de-deur’.

In het weekend van van 20 en 21 oktober a.s. kan iedereen er terecht om een kijkje te nemen in een volledig ingerichte woning.

Annick Bosman: “Voor kandidaat-kopers maakt dat een groot verschil. Je kan op die manier een veel beter beeld krijgen van een afgewerkte woning. De inrichting is gebeurd van keuken, badkamer tot en met de meubelen, inclusief schilderwerken en verlichting. Het is een voorbeeld van een standaard afwerking, die goed aantoont wat er allemaal mogelijk is.”

Acht woningen van Bosman Woningbouw zijn in tussen al verkocht. De Muziekwijk is hoe dan ook een aantrekkelijke plek om te wonen, vooral voor gezinnen met kinderen.

Interessant voor kandidaat-kopers is ook dat ze bij het afsluiten van de verkoopovereenkomst slechts 10 procent van de koopsom als waarborg hoeven te betalen. Het saldo wordt pas betaald bij oplevering of bij ondertekening van de notariële akte. Bosman Woningbouw schiet de kosten voor de ruwbouw en de afwerking voor.

Stabiel familiebedrijf

Familiebedrijf Bosman Woningbouw werd in 1975 opgericht door Marc Bosman, met kantoor in Vrasene. In 2013 nam dochter Annick Bosman het beheer over, samen met haar echtgenoot Danny Van Kerchove. Vandaag is Bosman Woningbouw uitgegroeid tot een stabiele, betrouwbaar bedrijf met 13 medewerkers dat over heel Vlaanderen bouwprojecten realiseert.

 

Woonproject Muziekwijk

Kemzekestraat-Kemzeke (Stekene)

Opendeurweekend 20 en 21 oktober

Telkens van 13u tot 17u

Bosman Woningbouw

Dorpsdam 16 b

9120 Vrasene

Tel. 03 775 38 15

info@bosmanwoningbouw.be