Bis pakt uit met gloednieuw beursconcept

BIS PAKT UIT MET GLOEDNIEUW BEURSCONCEPT

THEMAZONES WIJZEN JE DE WEG

 

Van plan om te bouwen of te verbouwen? Wil je een huis kopen of verkopen? Zoek je inspiratie voor je interieur of je exterieur? Dan moet je tussen 7 en 15 oktober beslist naar Flanders Expo gaan, voor de 29ste editie van bis! Want hier vind je alles wat nodig is om van je huis een echte thuis te maken. Maar liefst 450 exposanten halen 9 dagen lang alles uit de kast om je woon-, koop- of (ver)bouwdromen waar te maken.

 

Om je beursbezoek nog comfortabeler te maken, pakt bis dit jaar uit met een gloednieuw beursconcept: de zeven beurshallen omgevormd tot een transparant geheel met superhandige themazones. Zo vind je snel wat je zoekt en kan je je kostbare tijd benutten om daarnaast volop inspiratie op te doen.

 

 

Op zoek naar gratis persoonlijk advies? Centraal in hal 1 vind je het bis-infopunt én kan je met al

je vragen terecht bij de Orde van Architecten, Farys en het Vlaams Energieagentschap. Bij die laatste kom je ook alles te weten over BENOveren en het Renovatiepact. Hier vinden ook de talrijke infosessies plaats.

Hal 1 is eveneens de verzamelplek van alles wat je nodig hebt voor de Ruwbouw van je woning: bouw- en isolatiematerialen, gevel- en dakbekledingen, en noem maar op.

Voor al je schrijnwerk, zowel binnen als buiten, kan je terecht in de themazone Schrijnwerk. Deze zone focust op ramen, (buiten)-deuren, beglazing, trappen en vliegenramen.

Op zoek naar een hoofd/onderaannemer voor je renovatie- of nieuwbouwproject? In de themazone Bouw & Renovatie vind je beslist de partner die bij je past.

Project & Immo is dan weer dé themazone voor wie op zoek is naar een appartement of een huis, of naar een partner die kan helpen bij de verkoop of verhuur van een eigendom. Alle belangrijke spelers uit de immosector staan hier voor je klaar.

 

In de hallen 3 en 5 staan alle exposanten van sanitair, energie, HVAC (de Engelse afkorting van heating, ventilation en air conditioning) en elektrotechniek overzichtelijk gegroepeerd. Wil je je badkamer renoveren? Ben je zoek naar een warmtepomp, zonnepanelen, zonneboilers of een hoogrenderende verwarmingsketel? Of naar een specialist in audio, video, domotica, beveiliging, elektriciteitswerken, verlichting, liften en/of een centraal stofzuigsysteem? Dan ben je in hal 3 en 5 aan het juiste adres.

 

Inspiratie voor je Keuken en interieur kan je opdoen in hal 6 en 7. Hier ontdek je, behalve schitterende keukens, ook de nieuwste trends op het vlak van raamdecoratie, schilder- en pleisterwerken, spanplafonds en verlichting.

 

Hal 4 staat volledig in het teken van Vloeren & haarden. Gashaarden, houthaarden, kachels, parket, vinyl, laminaat, kurk, gietvloeren en nog veel meer: in hal 4 heb je keuze te over!

 

Hal 2 tot slot bundelt de knapste ideeën voor je Exterieur: veranda’s en bijgebouwen, maar ook afsluitingen en poorten, carports en terrasoverkappingen, zonwering en rolluiken … Tuinontwerpers en -aanleggers maken een voorstel op maat voor je tuin.

 

 

Bis is meer dan ooit een afspraak om niet te missen! Met het gloednieuw beursconcept vind je je weg sneller en gemakkelijker. Dat maakt je bezoek aan bis nog comfortabeler.

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Waar en wanneer:

– Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent

– Van zaterdag 7 t.e.m. zondag 15 oktober 2017

 

Openingsuren:

– Week: 13 – 18. 30 u.

– Weekend: 10 – 18.30 u.

(gratis kinderopvang – maximum 3 uur, kinderen tussen 4 en 10 jaar)

– De nacht van bis op vrijdag 13 oktober: open tot 23 u.

 

Toegangsprijs:

Aan de kassa: 12 euro

– Koop je ticket online op www.bisbeurs.be en krijg 3 euro korting én een gratis boekenpakket van Bouwinfo t.w.v. 10 euro.

– Kinderen tot 16 jaar: gratis (indien vergezeld door een volwassene)

 

Meer informatie:

Vernieuwde website: www.bisbeurs.be

Volg ons op Facebook (facebook.com/bisbeurs), #bis17

info@bisbeurs.be

+32 (0)9 241 92 11